Zoals ik net heb geschreven gaat ik Als ondernemer van Esmeralda pedicure richten op doelgroepen van :

– jongeren / ouderen
– sporters
– automobilisten
– geestelijke beperking

De soorten producten die ik meest vindt die bij de doelgroepen past zijn:

 

Laufwunder groen:                       
Is een verzorgende en verfrissende voetbalsem, de geur van de mentholextracten  werken huidverfrissend en geven een aangenaam gevoel. Het geeft verlichting bij vermoeide, gevoelige en gezwollen voeten, Bij overmatige transpiratie werkt het deodoriserend en gaat irritaties door vocht en blaasjes tussen de tenen tegen. Bij regelmatig gebruik geeft het een fluweelzachte huid.

Laufwunder rood
Is een verzorgende voetbalsem met vitaminen en kruidenoliën. Door met name de arnica-extracten werkt het verwarmend op koude voeten. Laufwunder rood heeft een deodoriserende werking  en geeft bij regelmatig gebruik een soepele en zachte huid.

 

Laufwunder Hydrobalm
Met 10% urea (ureum) is speciaal ontwikkeld voor de voeten met een zeer droge of gevoelige huid.

Laufwunder Klovencrème
Is een speciale crème voor behandeling van de ruwe, droge en gebarsten huid. Ze maakt de eeltlaag elastisch en voorkomt zo het ontstaan van kloven.

Laufwunder Beenbalsem
Met placenta extract en vitamine A & E. Bij dagelijks gebruik bevordert het de huidstofwisseling, waardoor de huid mooi en glad wordt. Laufwunder beenbalsem gaat voortijdig ouder worden, uitdrogen en irrtatie van de huid met succes tegen.