Esmeralda pedicure salon wilt zich specialiseren in hot trends zoals nail art en Gellac. Het model nail art verandert van dag tot dag. Gellac gebruiken bij het lakken van de nagels is ook heel erg in de mode.Elke vrouw wilt gladde mooie voeten, zonder dat ze om de week de nagels moeten lakken. Vrouwen hebben het tegenwoordig best druk met, hobby’s carrière, huishouden en gezin. Of door lichamelijke beperking/ klachten is het niet altijd mogelijk om continu hun teennagels te lakken.
Voeten zijn ook belangrijk onderdeel van de schoonheid. Ook jong volwassen vrouwen willen er tegenwoordig verzorgd uitzien, maar hebben geen tijd om elke week hun teennagels te lakken ( hobby’s vriendje, school en bijbaantjes). Speciaal deze vrouwen worden de teennagels met gellac gelakt. Maar zoals er op de handen nail art word geplaatst worden er ook nail art op teennagels geplaatst.
Een aantrekkelijke en charmante persoonlijkheid is niet compleet zonder mooie voeten. Lange nagels zijn niet belangrijk en essentieel voor de pedicure nail art. Als nu een dagen zijn er veel hot trends in pedicure nail art en u kunt pedicure nail art te creëren op alle soorten van de nagels van de teen met verschillende kleuren nagellak.
(figuur 1)

Figuur 1

Je weet wat ze zeggen: diamanten zijn de beste vriend van een meisje. Maar zelfs als uw bankrekening is strak, kan je voeten kijken high-end met de hulp van een paar goed geplaatste kristallen. (figuur 2)